Tea tree oil mod akne

Tea tree oil mod akne

Teatreeolien kan med fordel bruges til fedtet og/eller uren hed. Hvis der er i stedet er tale om en decideret hudlidelse som akne, vil det igen afhænge af, hvem du er, og hvad din historie er.

  • Er aknen pludseligt opstået?
  • Har du tidligere brugt medicin?
  • Bruger du medicin?
  • Og i hvilken grad viser aknen sig?

Er det en mild form for akne, hvor angrebene sidder i de yderste hudlag, vil der være stor sandsynlighed for, at du også kan bruge teatreeolien, som beskrevet ovenfor. Er du angrebet er moderat til svær akne, vil bylderne ofte være dybe og smertefulde – noget, som opleves meget forskelligt fra menneske til menneske. Der er behandling til dig også, og selvom det kan føles forfærdeligt svært at gennemskue, hvad aknen skyldes, vil du finde løsningen. Akne kan være genetisk betinget, hvorfor du ikke altid kan fjerne den ved at blot at spise ‘sundt’, motionere samt mindske stress.

Søg hjælp hos en hudlæge, og bliv ved til du har fået hjælp. I en del tilfælde, kan antibiotika være den eneste udvej, men hvis du kun bruger medicinen i den korte, påkrævede periode samt hjælper din mave med probiotika efterfølgende – er det en løsning uden for mange bivirkninger.

Teatreeolien kan, i dit tilfælde, være god i form af en vaskegel, der naturligt renser uden at udsætte din hud for yderligere belastning, som fx medicinske præparater ofte gør. Oplever du efterfølgende ar og lignende efter akne, kan man benytte laser til at minimere disse akne-ar. Læs mere omkring laserbehandling mod akne.

Bliv klogere på hvordan Tea Tree Oil, og ikke mindst hvilke produkter der kan hjælpe dig her.